Vyhledávání


E.ON energie a bonus

15.06.2012 15:01

Načerpat energii lze různým způsobem. Někdo si čte knihy, jiný běhá, další si pouští hudbu. E.ON pouští levnou energii pro všechny svoje zákazníky do domácností a firem. Levný plyn a levná elektřina jsou také zdrojem energie, který je třeba čerpat klidně a s rozvahou.

Porovnání cen elektřiny

Cena elektřiny u E.ONu je nízká. A spousta dalších výhod ji dělá ještě výhodnější. Jiní dodavatelé elektřiny nenabízejí další a další slevy, bonusy a výhodné nákupy. K tarifům za elektřinu od E.ONu přitom získáte třeba levné a ekologické nádobí o 35 % levněji. Prokažte se u obchodníka kasa.cz jako klient E.ONu a máte speciální slevu. Dokonce i cestovní kanceláře Vás uvítají s nejnižší nabídkou. A všechno pro jedno srovnání cen elektřiny a správné rozhodnutí.

Porovnání cen plynu

Slevy platí i pro odběratele zemního plynu. E.ON má levně nakoupeno a poskytuje mnoho výhodných podmínek, které nemohou dát jiní dodavatelé plynu v ČR. Standart zcela automaticky nastaví nejlepší podmínky pro šetrný odběr. A tariff Duo pro plyn a elektřinu zase zvýhodní odběratele obou energií.

Změna dodavatele plynu a změna dodavatele elektřiny je samozřejmostí. Na co čekat?  A pokud jste u E.ONu, tak určitě měnit nebudete. Těžko přece zdůvodníte, že jdete za horším.